Urasc sondajele realizate prin telefon

Sunt satul de chestionarele sau sondajele realizate prin telefon. Nu stiu daca stiti ce sunt aceste chestionare telefonice, dar periodic eu sunt sunat de anumite persoane pentru a participa la un astfel de chestionar. Conversatia incepe cam asa: Buna ziua, numele meu este Popescu Ilie si va sunt din partea companiei X pentru a realiza un sondaj de opinie. Si pe urma imi ofera mai multe informatii despre sondajul respectiv. Pana acum am participat la un singur sondaj, iar alte cateva zeci de sondaje le-am refuzat.

Problema este urmatoarea. Nu prea imi dau datele mele persoane pentru marketing. Adica, atunci cand ma inregistrez undeva cer sa nu fiu contactat pentru asa ceva, sa nu primesc oferte, sondaje sau mai stiu eu ce, nici pe telefon, nici pe mail sau chiar prin posta. Refuz mereu abonarea la asa ceva.

Cand primesc un astfel de telefon pentru a participa la un sondaj cer mai multe informatii despre cine mi-a vandut datele sau cum a ajuns numarul meu de telefon la ei, sa stiu pe cine sa contactez sa nu mai imi vanda datele personale. De cele mai multe ori refuza sa imi ofere datele personale pe motiv ca nu pot sa faca acest lucru, dar aveti tot dreptul sa cereti acest lucru si trebuie sa il ofere. De multe ori mi-au inchis telefonul in nas atunci cand am cerut informatia asta, sa stiu de unde au datele mele. Am sunat inapoi si pana la urma, am aflat ceea ce ma interesat. Trebuie sa tineti minte numele persoanei si compania care va suna, in cazul in care vreti sa cereti datele si nu le ofera la telefon.

Cel mai amuzant chestionar pe care l-am primit telefonic a fost un sondaj realizat pentru PSD. Mi-au pus cateva intrebari la care am mintit. Mi-au spus ce cred despre partid, daca am o persoana pe care o admir si multe alte intrebari. Pe urma mi-au spus cate a facut PSD-ul pentru Romania in ultimii ani si ce planuri marete au pentru urmatorii. Ma bucur ca am participat la acest sondaj. Parerea mea a contat foarte mult. Am ramas uimit pentru ce aloca acest partid bani, pentru sondaje realizate telefonic. Nu stiu ce cautam eu in lista lor, dar m-am distrat. Ma asteptam a doua zi sa primesc un pachet de la partid, la cat de frumos am mintit la intrebarile lor. La urmatorul sondaj il voi cere.

Nu uitati, daca va suna cineva sa participati la un sondaj de opinie sa cereti o simpla informatie. De unde aveti datele mele? Asta in cazul in care vreti sa aflati cine va vinde datele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *