Treaba cu influencerii ma depaseste

In ultimii cativa ani au aparut foarte multe persoane care se considera „influencer” adica, acel om care are o parere de spus si cumva te influenteaza in privinta unui lucru. Nu am nimic cu asta, pana la urma, fiecare suntem cumva influent pentru anumite persoane. Eu sunt foarte influent in familia mea, ofer sfaturi, recomandari si intr-un fel, cunoscutii cand au nevoie de un sfat sau recomandare stie unde o gaseste. Dar treaba asta cu influencerii deja miroase a cacat.

Stiti acei influenceri care sunt foarte cunoscuti la noi in Romania? Au ajuns cunoscuti cand nu aveau bani si pur si simplu erau niste oameni normali, de toate categoriile de varsta. Dar, odata cu succesul, acesti oameni si-au schimbat complet gandirea si cum isi trateaza publicul. Unii dintre ei au pareri prostesti cam despre orice domeniu, iar daca vrei sa intri in discutie cu ei, tu esti cel prost, pentru ca nu ai succes, nu ai bani, nu ai o parere valida si corecta. Dar cand aceste persoane incearca sa influenteze oamenii gresit, atunci esti de cacat, tu ca influencer.

Multi se roaga de oameni sa doneze bani, sa cumpere tot felul de lucruri prostesti, doar ca sa faca ei bani. Unii, ca sa isi creasca comunitatea, apeleaza la tot felul de concursuri false. Fara premii adevarate, dar cu promisiuni imense. Si nu vorbesc de persoane noi in domeniu, sunt oameni care au comunitati imense si sunt cunoscuti in toata tara. Nu e nimic gresit, dar tu, ca om, care te vinzi pe nimic, ajungi intr-un timp foarte scurt o scurtura de influencer si atat.

Mai noi influencerii sunt prinsi incalcand legi in Romania, unele pentru care, daca ar fi o tara normala, ai putea sa faci chiar si inchisoare. Dar, cum Romania este o tara asa-si-asa, trecem cu vederea in functie de faima personajului. Nu o sa dau nume, cu siguranta o sa vedeti in presa din ce in ce mai multe astfel de personaje. E perfect normal, sunt oameni care conteaza, sunt painea Lui Dumnezeu, mama lor de influenceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *