Sportisimo nu sunt un HOT!

Aici ar trebui sa imi cer scuze magazinelor Sportismo ca nu accept sa imi las cumparaturile facute de la alte magazine sau geanta de spate intr-un loc „sigur”. Adica, pe scurt, in magazinele SPORTISIMO iti este interzis accesul la cumparaturi daca nu iti lasi orice lucru personal precum GEANTA, PUNGA, PLASA, GENTUTA… intr-un loc special, nu cumva sa pui ceva in geanta si sa iesi din magazin fara sa platesti.

De fiecare data cand merg la un magazin SPORTISIMO sunt considerat UN DELICVENT pentru agentul ala de paza. De ce? Nu inteleg ce de ai avea o astfel de politica. De fiecare data cand sunt rugat sa imi las geana intreb agentul de paza daca magazinul raspunde de lucrurile mele personale care sunt lasate in locul lor sigur. Si raspunsul este NU, magazinul nu raspunde daca iti dispare ceva lasat acolo.

De ce exista un agent de paza si camere de filmat daca nu poti merge in magazin cu o plasa sau geanta de spate? De ce magazinul te obliga sa-ti depozitezi lucrurile personale in acel colt? De ce nu raspunde magazinul de lucrurile personale daca acestea dispar? Sportisimo, esti un magazin de doi lei, la fel si produsele pe care le vinzi, la fel si agentii de paza care vorbesc flegmatic cu clientii.

Nu voi mai calca intr-un magazin sportisimo. Ma considerati un hot, un client care vrea sa fure produse, vorbiti ca si cum as fi un cacat, nu un client care cumpara produse. Am cumparat produse de peste cateva mii de lei, multe dintre ele cu defecte. Ne-am certat de multe ori, dar tot eu sunt ala rau. Multumesc sportisimo pentru ca ma faci sa ma simt un delicvent, unul care merge in magazin doar sa fure. Va doresc falimentul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *