Revolutia Preturilor, Black Friday sau teapa

Sunt asa de multe evenimente de vanzari online incat imi vine sa ma fac hacker sa sparg toate site-urile astea, care fac in fiecare luna un black friday, un ceva, dar sa vanda la preturi false.

Anul trecut in vara mi-am cumparat o betoniera sa o am pe acasa. Trebuia sa fac cateva lucruri prin gradina si curte, asa ca, am decis sa cumpar o betoniera mica, ieftina, care sa-si faca treaba. Sa-mi mixeze mortarul si betonul. Am cumparat exact betoniera din imagine si am platit 700 de lei, fara reducere, fara nimic, pret intreg. Dar la Emag, evenimentul lor numit Revolutia Preturilor, pretul acestei betoniere este de 699.99 redus de la 1249.99 lei.

Faci un calcul si iti dai seama ca reducerea e imensa si pui botul. Pe cand, pretul acestei betoniere este la fel, reducerea este falsa. In plus, cu 1249.99 de lei iti cumperi o betoniera decenta. Dar asta este emag-ul, face reduceri periodice, dar aceste reduceri sunt mai mult decat false. Nu o spun doar eu, o spune o multime de oameni. Dar emag are o scuza. Nu ei vand produsele, le vand partenerii. Dar tot aceeasi problema, reducerea falsa e pe site-ul emag.ro, deci asumati-va.

Sunt satul sa tot dati tepe aiurea, cu reduceri false. Va mai aduceti aminte ceasurile cu 399 de lei reduse de la 3000 de lei? Daca nu stiti, atunci va spun eu. Emag avea listate de black friday ceasuri enorm de scumpe, dar reduse cu vreo 80%. Dar ceasurile respective erau ieftine, iar reducerea era falsa, defapt pretul lor dinainte de reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *