Probleme cu gazduirea web

Acum cateva zile mi-am dat seama ca nu am mai scris de mult un articol si am intrat aseara sa scriu un articol. Am ramas surprins sa vad ca blogul nu functiona. Am verificat sa vad daca functioneaza pe alte dispozitive si nimic, blogul nu a functionat pentru cateva ore.

Am intrat pe site-ul firmei de gazduire web sa deschid un ticket de suport. Dar inainte de asta, am zis sa verific adresa de mail in cazul in care anunta o mentenanta sau ceva. Nu am primit nimic. Intru pe pagina lor de facebook si acolo observ un mesaj cu mentenanta, iar mentenanta a fost facuta chiar cand vroiam eu sa scriu un articol pe blog. Am ramas putin surprins sa observ un detaliu care pentru mine conteaza destul de mult cand vine vorba de astfel de decizii.

Nu au comunicat cu clientii decizia de mentenanta. Nu e rau, dar nici bine. Sunt obisnuit sa primesc informatii despre serviciile de care beneficiez, mai ales daca este vorba de o mentenanta. Cat de greu era sa trimita un mail clientilor in legatura cu asta? Sau un SMS? Pana la urma, aceste chestii costa foarte putin, poti sa trimiti cateva mii de mail-uri/sms-uri la un cost enorm de mic.

Dar nu m-am suparat. Hostul este un serviciu foarte necesar si ma bucur ca fac astfel de mentenante, este mai bine pentru serviciile pe care le primesc. Despre host nu am ce zice, nota zece cu steluta. Acum sincer, sper sa gresesc si sa nu fi vazut mail-ul acela. Dar putin probabil sa nu citesc astfel de mail-uri, mai ales ca, ma poate afecta. Apropo de gazduirea web. In ultima vreme am vazut ca au disparut foarte multe companii, iar cele vechi si-au marit preturile enorm de mult. Unele si-au triplat preturile in doar 5 ani. Inseamna ca, calitatea creste, preturile cresc si bine inteles, oamenii vor cauta alternative ieftine, asa cum fac si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *