Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID-19

Este zi de sarbatoare in Romania! Avem prima persoana vaccinata impotriva COVID-19, o asistenta medicala de la Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti. Aceasta se numeste Mihaela Anghel si are doar 26 de ani. Aceasta a primit doza de vaccin duminica la ora 9, iar cadrele medicale au aplaudat curajul ei. Ea a declarat: „Am fost foarte privilegiata ca am fost aleasa sa fiu prima persoana care primeste vaccinul in Romania”. A fost foarte curajoasa si acum asteptam cuminti la caldura si doza noastra de vaccin.

Sunt putin suparat deoarece prima persoana trebuia sa fie una foarte influenta, care sa ne faca sa acceptam vaccinul fara ezitari. Aici trebuia sa fie vaccinati toti politicienii, persoanele influente pentru romani si bine inteles toti preotii si prea sfantul Daniel gura de aur. Ei trebuia sa faca acest vaccin sa incurajeze oamenii acceptarea lui, nu o asistenta de la un spital, oricare ar fi acela.

Cat de frumos era sa apara presedintele, prim-ministrul, prea fericitul Daniel gura de aur si alti oameni influenti sa spuna ca au primit primul vaccin din Romania si il recomanda oamenilor. Era greu? Era una dintre cele mai sigure metode de a recomanda vaccinul acelor persoane care nu vor sa il accepte sau care nu cred in virus. Dar cine sa se gandeasca la lucruri mici care conteaza, nu avem oameni capabili.

Bunica mea va refuza vaccinul pentru ca nu crede in virus, ea se roaga Lui Dumnezeu si in speranta ca o sa fie bine. Crede ca virusul este facut doar pentru a speria oamenii si pentru a inchide fabricile, dar virusul nu exista. Chiar ea mi-a spus, daca cineva mare de la BOR si-ar face vaccinul ar crede in virus si vaccin, dar pana atunci nu ar face nimic. Prea fericitul Daniel gura de aur este cel mai bun mod prin care sa ofere credinciosilor din Romania speranta la bine dupa vaccin si astfel oamenii care il vad ca pe un sfant vor avea curajul sa-si faca vaccinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *