Prea multi bani de invartit

Mi-am dat seama ca sunt foarte multi bani de invartit indiferent despre ce domeniu de activitate discutam. Se fac bani din orice, dar nu oricine ii face. Eu, ca si simplu muncitor, sunt platit pe luna, un salariu fix care creste in functie de productivitatea mea. In schimb, cel care imi plateste salariul isi permite sa plateasca un angajat si sa-si faca si cele mai extravagante placeri. Eu primesc undeva la 5% din ceea ce produc pentru clienti. O suma enorm de mica, iar restul de 95 de duce in conturile companiei. Este ceva normal, asa functioneaza societatea din ziua de azi.

Indiferent ca vorbim de constructii, tehnologie, fabricare sau orice altceva, acolo se fac bani daca ai o companie si contacte. Eu asta imi propus sa fac, sa imi fac propria companie si sa incep sa produc singur. Daca esti un simplu angajat niciodata nu o sa te multumesti cu ceea ce primesti.

Imi aduc aminte cand lucram ca ofiter de securitate intr-un santier. Un simplu muncitor primea un salariu de doua ori mai mare decat mine, iar eu, ca sa ajung ofiter de securitate si protectia muncii am urmat cateva cursuri si bani investiti. Mi-am dat seama ca, nu e ceea ce trebuie sa fac. Mi-am schimbat meseria si am ajuns intr-o alta pozitie pentru mai multi bani. Dar tot nu sunt multumit. Nu mai ma integrez intr-un colectiv ca simplu angajat. Vreau mai mult, sa pot invarti si eu banii aia multi. Si sunt foarte multi bani pentru toti, indiferent de domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *