Podcasturi din Romania…

Am inceput sa ascult tot felul de podcasturi din Romania si pot sa spun ca, piata este enorma si exista continut extrem de bun, dar pe langa asta exista si continut de proasta calitate facut de „asa numiti experti” in online, care ne ofera informatii copy-paste din Wikipedia sau nimic important de spus. E de bine, exista loc pentru oricine.

Am o lista de podcasturi realizate de romani care imi ofera informatii foarte interesante despre domeniile de interes care ma intereseaza. In acest articol nu vreau sa discut despre cei buni, care isi fac treaba de minune. Vreau sa discut despre acele persoane care se cred „cei mai buni in online/podcasteri”.

Cum iti dai seama ce acesti ratati? Simplu! Nu au cunostinte despre ceea ce fac sau ceea ce spun, vreau sa ofere ceva copiat, multi ofera exact aceleasi continut pe care il poti gasi pe Wikipedia/Google, cuvant cu cuvant. Ii vei observa dupa echipamentul lipsa, modul in care vorbesc si multe pauze de gandire.

Un podcast trebuie sa fie o discutie interesanta, care sa-ti ofere informatii bune, chiar daca cunosti acele informatii, autorul trebuie sa discute calm, sa prezinte lucrurile asa cum le stie el, adica o conversatie cu un prieten. Asa inteleg eu un podcast bun, unul care sa ma atraga ar fi o discutie amicala, unde sa ma simt si eu implicat, chiar daca in podcast sunt cel putin doua persoane la butoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *