Nu mai comand produse din China

Anul trecut am facut cateva comenzi din China si nici pana in ziua de azi nu mi-ai ajuns. Inteleg unde este problema si sper eu, in urmatoarele luni sa-si revina la normal. Am primit banii inapoi la fiecare comanda facuta, dar stiu sigur ca produsele o sa ajunga in curand si ma voi alege cu ele gratis. Cel mai scump a costat 450 de euro. Nu stiu ce se va intampla, daca il voi primi sau nu.

Ideea este ca, in acest moment nu se merita sa faci o comanda din China. Indiferent ca este vorba de site mare, site mic, sau dropshiping, nu merita. Termenele de livrare nu sunt de pana la 20 de zile, sunt de pana la 12 luni. Nu o sa crezi, dar multe site-uri nu mai dau termene din cauza crizei globale. Toti oamenii comanda acum de pe internet, deci este greu cu transportul. Acum atentia este locala, tot ceea se ce produse local are prioritate, pe urma vine containere din China.

Multi se plang ca nu mai ajung coletele, ca si-au luat teapa sau nu isi primesc banii inapoi. Deci mare grija, nu chinezul este problema in aceasta situatie. Pandemia si-a spus cuvantul foarte bine la tot ceea ce inseamna logistica. Containerele stau pline in asteptarea unei solutii de transport, dar nu se poate intampla asta rapid. Mai ales acum, cand multe companii au crescut preturile pentru transportul de containere. Mare Britanie a iesit din Europa, ceea ce face acest lucru mai greu. Magazinul de unde comand eu trimite prima data in UK si pe urma distribuie in restul tarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *