Mai folositi imprimanta?

Am o imprimanta pe care o foloseam doar in anumite momente cand aveam dorinta sa citesc de pe hartie. Am cumparat o imprimanta performanta, cu diferite functii interesante, dar sta frumos in cutie si se pune praful pe ea. Nu o mai folosesc si nu ii vad utilitatea unei imprimante pentru uz casnic.

Iar acest lucru il vad si la alte persoane. Au o imprimanta si o folosesc cam deloc. Nu mai avem nevoie de imprimanta in aceste zile. Totul se face online. Nu mai trebuie sa printezi un contract si sa il trimiti. Este foarte simplu sa faci totul online, fara sa trimiti o hartie semnata. Poate va aduceti aminte, dar daca ai o firma trebuie sa trimiti tot felul de documente semnate, stampilate si asa mai departe, acum totul se face online, fara a avea nevoie de o semnatura/stampila. Este un pas bun spre viitor si modernizare.

Cat despre cartusele de la imprimanta. Nu inteleg de ce costa asa de multi amaratele de cartuse pentru imprimanta. Indiferent ce imprimanta ai avea trebuie sa platesti multi bani pentru doua cutiute de vopsea.

Uneori un simplu cartus te costa mai mult decat ai cumpara o imprimanta noua. Majoritatea firmelor producatoare de imprimante ofera imprimantele la preturi enorm de mici, dar te pune pe urma sa cumperi cartuse scumpe, iar optiuni nu prea ai. Nu e ca si cum ai merge la magazin si ai trei variante pentru paine. Una cu 1 leu, alta cu 4 lei si alta cu 30 de lei. Asa se intampla cu cartusele. Ai doar varianta scumpa si atat.

Ma gandesc sa imi vand imprimanta. Poate imi voi recupera cumva investitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *