Iti comanzi mancare folosind o aplicatie de pe telefon? Poti sa iti iei teapa!

Cum suntem in vreme de pandemie, multe restaurante si-au inchis usa si livreaza doar mancare acasa. In aceasta situatie trebuie sa ma adaptez, am inceput sa comand foarte multa mancare acasa. Am comandat folosind diferite aplicatii, am comandat la multe restaurante si am incercat serviciile oferite de ei, atat pe partea de livrari, aplicatii si mancare noua.

Nu am fost multumit de foarte multe ori de timpul de livrare care de multe ori a fost foarte lung. Am comandat o pizza si am primit-o in 45 de minute, cand restaurantul a fost la mai putin de 2km de mine. Nu inteleg ce a facut cel care a livrat pizza, dar i-am facut reclamatie. Mi-a vorbit foarte urat si a asteptat sa primeasca si bacsis, pentru ca, mi-a oferit o livrare de nota zece, iar pizza a fost fierbinte, abia scoasa din cuptor, iar cele peste 45 de minute nu a insemnat nimic pentru el. 2 KM distanta de la mine pana la restaurant, intr-o zi cand nu era trafic.

De cateva ori am comandat anumite produse si cand trebuia sa platesc am ramas uimit ca mi-au cerut mai mult. Am comandat de la un magazin chinezesc si trebuia sa platesc 87 de lei. Cand baiatul mi-a adus livrarea trebuia sa platesc 132 de lei. Am ramas uimit de diferenta de pret si l-am intrebat pe baiat de ce trebuie sa platesc atat. I-am aratat suma pe care trebuie sa o platesc in aplicatie si mi-a spus ca nu stie care este problema, mai mult a dat din umeri, clasic romanesc.

A sunat baiatul sa vada ce se intampla si nimeni nu stia nimic. Intr-un final am platit suma pe care trebuia sa o platesc, asa cum arata si in aplicatie. Mai departe nu era vina mea, sa se descurce.

Multi si-au luat teapa cu livrarile la domiciliu, mai ales atunci cand comandau mai multe produse. Eu mi-am luat doua tepe din cauza curierului, mi-a cerut mai multi bani decat trebuia sa ii dau. Primele doua dati nu mi-am dat seama, in plus, curierul imi cerea cu cativa lei in plus, iar eu nu acordam atentie. Dar de data asta a fost o diferenta destul de mare si era batatoare la ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *