Dorinta mea: un robot care aspira si spala

Tehnologia este cel mai minunat lucru din tot universul, asta daca stii cum sa o folosesti in folosul tau, ca sa castigi timp pe care sa-l petreci cu familia, pentru activitati sau alte lucruri. Iar despre acesti roboti care sunt capabili sa aspire si sa spele vreau sa discut in acest articol. Acesti roboti minune care fac treaba „murdara” din casele noastre. Dar, pentru ca exista si un dar, acesti roboti trebuie integrati cat mai bine intr-o casa/apartament, trebuie schimbate multe lucruri ca sa-si faca treaba asa cum trebuie.

Degeaba iti cumperi un aspirator inteligent care si aspira daca tu nu ai spatiile gandite pentru robotel. Ai prea multe covoare, ai multe decoratiuni, ai jucarii, ai lucruri in calea lui, atunci robotelul nu prea o sa-ti faca treaba asa cum te astepti. Pana la urma, robotul aspira si „da cu mopul”, de restul trebuie sa te ocupi personal. Trebuie sa gandesti casa inainte sa-ti cumperi robotul, iar daca esti in momentul de amenajare atunci trebuie sa pui pe lista si aceasta tehnologie, acest robotel care face minuni in casa fiecarui om, daca este folosit asa cum trebuie.

Eu si sotia mea ne pregatim sa cumparam o casa in urmatoarele luni, stim siguri ca vom amenaja totul pe gustul nostru, una dintre utilitati care nu trebuie sa lipseasca este acest robot. Vom gandi casa astfel incat sa fie foarte usor pentru orice robot sa-si faca treaba in casa, sa aspire asa cum trebuie sa sa spele de nota zece. Acest lucru va insemna pentru noi foarte mult timp liber. Iar timpul liber stim sa il folosim, nu il irosim navigand pe facebook sau alt lucru inutil.

Ce frumos este sa mergi intr-o vacanta si inainte sa te intorci acasa ii trimiti o comanda robotului sa aspire si sa dea cu mopul, iar atunci cand ai ajuns in casa sa fie totul curat? Un lucru mai frumos nu se poate. Inteleg ca robotul nu face curat in toata casa, dar datul cu aspiratorul si mopul este „waste of time” pentru multi dintre noi, inclusiv eu, care fac asta de 3-4 ori pe saptamana. Iar curatenia generala odata pe saptamana. Asteptam sa ne mutam in casa noua si ne vom cumpara un astfel de robotel 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *