Dan Diaconescu a revenit!

Dupa cum bine nu stiti, OTV a revenit sub forma unei emisiuni online numita DDHomeCinema adica niste videoclip-uri online realizate de Dan Diaconescu in care discuta despre una-alta. Un OTV mai diferit, adaptat pentru vremurile in care traim. De aceasta data ne cere niste bani, nu e asa simplu sa faca bani online si din prima ne propune niste abonamente.

Dan Diaconescu ne propune trei abonamente, pachetul basic care costa 9.99 lei lunar, cel gold de 29.99 lei pe sase luni si platinum de 99.99 lei la 12 luni. Fiecare pachet are acces la vizionarea episodului si bilete la o tombola. Adica, sa vezi niste videoclip-uri prostesti, despre nimic sau fake news, trebuie sa platesti. Nu e ca si in vremurile in care OTV facea foarte multi bani din SMS-uri si reclame, acum e diferit sistemul si cu siguranta nu o sa faca bani daca isi va promova afacerea online pe youtube. Cu banii din youtube isi poate cumpara maxim o apa plata si o salata, la cate prostii spune, nici nu cred ca, cineva ar accepta sa-si promoveze afacerea in emisiunea lui.

Ceea ce vrea sa faca acum este o alta teapa. Vrea sa faca o moneda digitala numita crypto dan, prin care se poate cumpara pachetele respective de pe site. Ne explica chestii despre NFT-uri, crypto si astfel de lucruri, dar el uita ca aceste lucruri sunt greu de introdus pentru publicul acela usor de manipulat. Mama mea se uita la OTV, dar ea nu stie cum sa-si activeze internetul pe telefon sau sa se conecteze pe facebook, dar sa mai faca tranzactii cu Crypto DAN FAKE NEWS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *