Creste sau scade Bitcoin in 2021

Investesc periodic in aceasta moneda digitala cat si in alte monede digitale. Bitcoin ocupa un procent de 60% din totalul investitiilor in monede digitale pe care le fac de peste 3 ani. Viitorul suna bine.

In ultimile saptamani Bitcoin a avut o crestere frumoasa, asa cum ma asteptam de altfel.

Pe termen lung ma astept la cresteri impresionante, mai ales acum, cand aceasta criza sanitara a oferit monedelor digitale o mai mare incredere. Nu stim ce o sa fie in viitor, dar trebuie sa ne asumam anumite riscuri. Pana la urma, doar cei care risca cu adevarat vor castiga. Eu decid sa risc.

Iar cand spun ca risc nu ma refer ca imi pun toti banii in aceeasi oala. Niciodata nu fac asa ceva si nici tie nu iti recomand acest lucru. Este total gresit sa iti pui toti banii in acelasi loc, pentru ca, asa cum am spus, este un risc, unul destul de mare. Este bine sa investesti in astfel de metode doar atat cat iti poti permite sa pierzi. Este o regula pe care trebuie sa o respecti in tot ceea ce tine de investitii.

In 2021 Bitcoin o sa creasca si o sa scada, o sa-si faca corectia de pret si pe urma va creste din nou. Este ciclic totul. O sa creasca, o sa scada, o sa ramanem surprisi cand va creste fenomenal si cand va scadea drastic. Totul este asa cum trebuie sa fie, e ca o companie buna la bursa, are un parcurs corect.

Si asa o sa se intample cu multe monede digitale. In acest moment investesc in cel putin 20 de monede. Detin un numar de peste 500.000 de monede si cred eu, in cativa ani mica mea investitie o sa ma faca foarte multumit. Iar daca o sa creasca asa cum ma astept, o sa vand tot la momentul potrivit, o sa-mi cumpar tot ceea ce am de cumparat, o sa detin foarte multe metale pretioase si imobiliare.

La cat ma astept sa ajunga Bitcoin in 2021? O sa ma astept sa treaca de 30.000 de euro, dar sunt sanse sa creasca mult mai mult. In 10 ani o sa treaca lejer de 100.000 de euro. Daca nu investesti inca in monede digitale inca nu este prea tarziu, pentru ca, asa cum am spus, va creste si va scadea. Dar nu stim exact cand va scadea, deci poti profita de pretul de acum si sa investesti. Dar nu uita, este o investitie pe termen lung, poti sa cumperi acum de 200 de euro si maine sa ai doar 30 de euro.

Investeste atat cat iti asumi sa pierzi. Regula de aur in investitii financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *