Cozi la casele de marcat

Sunt satul sa pierd minute bune asteptand sa platesc cateva produse la casa de marcat. Indiferent ca merg la Kaufland, Lidl, Dedeman sau orice alt magazin mare, daca exista o coada stiu sigur ca pierd timp. Nimeni nu o sa vina sa imi spuna: „ne cerem scuze ca asteptati atat de mult, poftim aici un voucher de 20 de lei”. In Romania orice este posibil. Exista magazine cu 10 case de marcat dar doar 2 deschise. Iar seara, cand toata lumea merge la cumparaturi, astepti si 30 de minute pana ajungi la casa de marcat sa platesti. Este enorm de mult si ar trebui sa se faca schimbari.

Ar trebui sa existe o lege pentru magazinele care au mai mult de doua case de marcat. Indiferent de domeniul de activitate, acolo unde sunt mai mult de doua case de marcat trebuie sa plateasca magazinul un fel de licenta pentru o casa de marcat in plus si sa fie ocupata tot timpul. In cazul in care casa de marcat este inchisa sa-si piarda licenta pentru casa respectiva de marcat.

Faci cateva locuri de munca in fiecare judet, oameni simpli sa mearga in magazine sa vada daca casele de marcat sunt deschise. In cazul in care intr-un magazin functioneaza doar 3 case de marcat din 10 inchizi pe loc acele 7 case de marcat pana se va plati licenta de functionare, pe care tocmai ai pierdut-o. Platesti o noua licenta plus o taxa de verificare. In astfel de situtii multe magazine vor tine deschide casele de marcat si nu vor risca sa piarda bani. Asa vom evita sa stam la cozi infernal de lungi si sa pierdem timp, care apropo, timpul nostru este valoros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *