Am inceput sa vand din criptomonede

A ajuns momentul in care sunt fericit de investitiile pe care le-am facut in criptomonede si am ajuns sa vand din ele. Unele mi-au adus profituri enorme, altele asa-si-asa, per total ma declar multumit. Am inceput in urma cu un an sa cumpar de sume mici, ceva gen 50 de lei saptamanal. Am ajuns la o suma frumoasa si anul acesta a fost un boom destul de frumos. Am profitat la maxim de ceea ce am cumparat. Dar a venit momentul sa vand, sa imi diversific portofoliul de investitii si sa nu prea investesc in astfel de metode putin mult prea riscante pentru cunostintele mele.

Am avut undeva la 550.000 de unitati (diferite cripto monede). Acum am un numar de 200.000, adica am vandut mai mult de jumatate din ceea ce avem. Dar mai cumpar si acum, unele monede care abia se lanseaza pe piata. Nu investesc foarte mult, imi asum riscul ca pot pierde, dar voi avea grija sa nu pierd foarte mult. De castigat se poate, inca foarte mult. Dar trebuie sa stai bine cu stresul si acel sentiment ca poti pierde totul. Eu am cumparat cateva monede cu un pret de cativa euro si in cateva luni a ajuns sa valoreze sub un dolar. Dar nu am vandut, am asteptat, mi-am asumat pierderea si am asteptat. In astfel de investitii nu este recomandat vanzarea atunci cand esti pe pierdere. Daca este jos, cu siguranta peste cateva zile, saptamani se va duce in sus.

Este o lume pe care nu o inteleg, dar am intrat in ea. Sunt mai mult de 12 luni de cand am inceput sa invat despre acest domeniu, ceea ce sunt criptomonedele, dar nu mi-am pus increderea totala in ele. Sunt de viitor, poti castiga foarte mult, o sa existe si peste 10 ani, dar prefer sa ma limitez la un numar micut si atat. Cei mai multi bani ii investesc in bursa, chiar daca si acolo exista riscuri, pentru mine sunt cele mai mici riscuri posibile. Sunt riscuri, dar asa cum am spus, acele riscuri sunt mult mai mici si poti sa iti faci analize despre companiile in care doresti sa investesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *