Am fost la dentist pe pandemie

De cateva saptamani ma tot durea un dinte, defapt o mica fulgerare, o carie pe care nu o vedeam si intr-un final si-a facut aparitia. Problema este ca, anul trecut nu am mers la dentist deloc, nu mi-am facut curatarea si verificarea pe care o fac de doua-trei ori pe ani. Anul trecut am zis ca, nu are rost sa merg deoarece e pandemie, mai ales acum, cand exista o noua versiune a acestui virus, care se raspandeste mult mai rapid. Dar nu se mai putea amana si am mers intr-un final la dentist.

Am rezolvat problema rapid si acum nu mai am probleme. Ma bucur foarte mult ca, daca mergi la dentist trebuie sa treci printr-un proces interesant. Trebuie sa iti pui botosei de plastic, trebuie sa te dezinfectezi si bine inteles, iti este verificata temperatura cand intri in sala de asteptare si pe urma, iti mai verifica odata temperatura cand intri efectiv la dentist. Te pune sa iti dezinfectezi mana mereu, indiferent ca mergi la baie, iesi afara, mergi in cabinet si asa mai departe.

Sper sa nu dispara acesta procedura dupa ce totul o sa revina la normal. Este ceva normal pentru mine sa imi spal mainile, sa respect niste norme de igiena si asa mai departe. Vreau sa fie ceva normal in fiecare spital sau institutie publica. Pana la urma, orice spital are un buget in care sunt incluse si astfel de produse pentru igiena pacientilor, vizitatorilor si a cadrelor medicale.

Si da, as plati mai mult pentru o interventie, verificare… daca ar exista statii de igienizare, asa cum exista in spitalele din occident. Dar pana sa ajungem acolo, sunt multe milioane de euro de furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *